top of page

Over Frédérique

portret%20zw%3Aw_edited.jpg

Ik heb jarenlang als kok en hoofd keuken gewerkt, in verschillende bedrijven en soorten keukens.

Doordat ik mijn leven lang al vegetarisch ben en opgroeide in een tijd dat dat best speciaal was ben ik altijd op zoek geweest naar plekken waar je lekker vegetarisch kon eten. Met deze maaltijd service hoop ik een gat te vullen in het aanbod van gezonde verse vegetarische maaltijden.

Ik volg de ontwikkeling van de vegetarische en veganistische keuken op de voet, en word heel blij van het feit dat veel mensen nu voor bewuster eten kiezen.

Deze bewuste voeding, meng ik met de heerlijke smaken uit diverse landen en werelddelen. De rijke curry's en Indische groenten gerechten zijn mijn favoriet!

Door een maaltijd service aan te bieden met een persoonlijk tintje heb ik veel contact met mijn klanten, en gebruik ook hun feedback.

Ik kook altijd heel zorgvuldig, en houd rekening met genoeg variatie en bouwstoffen in een maaltijd en natuurlijk een hoge kwaliteit van de ingrediënten. Verder voeg ik nooit kleur of geurstoffen toe, en gebruik zo min mogelijk zout.

We leveren de maaltijd persoonlijk af, maken even een praatje als iemand wil, en horen graag rechtstreeks wat eventuele wensen zijn.

Schermafbeelding 2020-04-08 om 11.08.17.
bottom of page